Algemene voorwaarden Kozijn in een Klik

Blij met Kozijn in een Klik

1. Wij zijn erg blij dat je kiest voor Kozijn in een Klik en daarom kiest voor kwaliteit, leverstiptheid en een betrouwbare partner voor het produceren van jouw kozijnen. Zo wordt jouw te bouwen project hier ook blij van.

2. Wij produceren hele mooie houten kozijnen die je via onze website volledig zelf kunt samenstellen en bestellen. Je bepaalt dus helemaal zelf hoe je kozijnen eruit gaan zien. Daar word je blij van.

3. Wij doen ons best om de aangeboden producten, volledig en nauwkeurig te beschrijven op de website, echter de informatie blijft ter indicatie. Kleine verschillen in bijvoorbeeld kleuren, type beslag, e.d. kunnen geen reden zijn om NIET blij met ons te zijn.

4. Nadat je de bestelling hebt geplaatst, gaan wij deze exact zo maken voor je. Het is dus maatwerk en maatwerk kan NIET geruild of retour genomen worden. Mocht je een foutje hebben gemaakt tijdens het bestellen op de site, laat het ons weten. Dan gaan we die fout samen oplossen! Want we willen je wel blij zien.

5. Wij geven je een INDICATIE van de levertijd. Het kan zijn dat wij door omstandigheden, afwijken van de opgegeven levertijd. Als de levertijd wat uitloopt, laten wij je dit weten. Maar dit geeft geen reden tot annulering of verrekening van eventuele kosten want daar worden wij niet blij van.

6. Wij worden er blij van als je de bestelde producten bij levering controleert. Gebreken of schades achteraf melden geeft altijd een “welles-nietes” gevoel waar we allebei niet blij van worden.

7. Overduidelijke gebreken of schades aan onze mooie houten kozijnen lossen wij natuurlijk wel voor je op. Want uiteindelijk willen we je…………inderdaad…..…blij zien.

8. Je krijgt een 10-jarige garantie op je producten volgens de garantievoorwaarden op de website.

Blij met Kozijn in een Klik
Blij met Kozijn in een Klik


Bovenberg 68
2861 BB Bergambacht
Tel +31(0) 182 - 389 509

KvK: 29020621
BTWnr. NL004090834B01